zavod 2  sirena kvadrat  knauf or  sponzor obcina

FSK Stripy : Koimpex B. Divača - 6:1 (2:0)

2007 stripy
JESENSKI DEL, 2. kolo
Odigrano dne: 21.10.2007 ob 20:30
Kraj: Škofja Loka, športna dvorana Poden
Gledalcev: 110
Sodnik(i): Gregor Kovačič in Drago Kolar
Delegat: Samo Lah

1:0 [11] Boris Kejžar
2:0 [20] Boris Kejžar
3:0 [29] Boris Kejžar
3:1 [32] Aleš Jačimovič
4:1 [33] Rok Logar
5:1 [34] Emir Midžan
6:1 [38] Boris Kejžar

 


FSK Stripy: Smiljanič (V), Sironič, Midžan, Kejžar, Milič, Groboljšek (K), Jovič, Stanonik, Langerholz, R. Logar, T. Logar, Pajič (V). Trener: Franci Ahčin.

 

Koimpex Bronx Sežana: Prelovšek, Jačimović, Kurbegovič, Gojak, Mogorovič, Ramić, Zeko, Aščič, Majdanac, Škrabar, Rojc Trener: Dino Krivičić

V nedeljo zvečer se je v športni dvorani Poden odvijalo srečanje 2.SFL v malem nogometu med domačo ekipo FSK Stripy iz Škofje Loke in gostov iz Divače. Pred številnim občinstvom je domača ekipa sodeč po rezultatu dokaj lahko premagala kraševce, kar pa po videnem le ni bilo tako. Mlada škofjeloška ekipa je srečanje pričela malce nervozno saj so se prvič predstavili pred domačim občinstvom. V prvih minutah srečanja so bili gostje iz Divače boljši nasprotnik in nekajkrat nevarno streljali proti golu vendar je žogi pot v mrežo preprečil v nedeljo odlično razpoloženi vratar Damir Smiljanić. Počasi so se varovanci Francija Ahčina otresli začetnega pritiska gostov in sredi prvega polčasa preko najboljšega igralca tekme Borisa Kejžarja tudi povedli. Pred koncem polčasa je še enkrat »udaril« selški bombander in postavil izid polčasa 2:0. Drugi polčas se je začel za domače sanjsko saj je Kejžar s klasičnim hat-trickom že v samem uvodu povišal na 3:0. Fante je rezultat malce uspaval, kar so gostje s pridom izkoristili in preko kapetana Jačimoviča znižali rezultat. Gostje so pričeli z agresivnejšim pokrivanjem že na polovici domačinov vendar so igralci Stripy-a po dveh ukradenih žogah na sredini igrišča s protinapadov ter zadetkoma Roka Logarja in Midžana povišali na 5:1. Kraševci so še naprej nadaljevali z agresivno igro, posledično temu pa storili šesti prekršek nakar jih je s svojim četrtim zadetkom na srečanju z desetmetrovke kaznoval Kejžar ter tako postavil piko na i za končnih 6:1. Domači bi sicer lahko v zadnjih trenutkih tekme rezultat še povišali vendar je bil s kazenskega strela netočen Pajič. Ločani so se tako v pravi luči predstavili domačemu občinstvu, ki je zadovoljno zapuščalo dvorano Poden. V naslednjem krogu 10.novembra gre ekipa Stripy na vroče gostovanje v Kobarid k tamkajšnjemu Oplastu. 

 

 

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov