zavod 2  iPlus or  knauf or sirena kvadrat sponzor obcina

Zapisnik redne letne skupščine Futsal kluba Stripy Škofja Loka

logo stripy tekstil

Petek, 17. maj 2013 ob 20 uri v mali telovadnici Športne dvorane Trata, Frankovo naselje 51, Škofja Loka.

Prisotni: Člani kluba (17), člani upravnega, nadzornega in disciplinskega odbora, trenerji in pomočniki trenerjev vseh klubskih selekcij (razen upravičeno odsotnega trenerja članske selekcije), klubsko osebje, igralci članske ekipe, veterani, sponzorji in donatorji. Na skupščini je bila sklepčnost zagotovljena.

Predlog dnevnega reda: Otvoritev skupščine Izvolitev organov skupščine (delovnega predsednika, članov, zapisnikarja, dveh overovateljev) Potrditev dnevnega reda Poročila o delu kluba v preteklem letu (predsednik, blagajnik, nadzorni odbor, disciplinska komisija in trenerji vseh selekcij) Razrešitev starih in potrditev novih organov kluba (upravni in nadzorni odbor) Cilji in usmeritve kluba za sezono 2013/14 Višina članarin, vadnin in posodobitev članskih izkaznic Razno

Skupščina se je zaradi zagotovitve sklepčnosti začela ob 20.15, petnajst minut po predvidenem času.

Ad. 2

Za organe skupščine so bili izvoljeni:

Predsednik: Rok Pogačnik Člana: Tomaž Zorman, Krištof Ramovš Zapisnikar: Vid Bobnar Overovatelja zapisnika: Marijo Majnik, David Rošić Ad. 3

Dnevni red letne skupščine Futsal kluba Stripy je bil soglasno sprejet v vseh točkah.

Ad. 4

Predstavniki disciplinske komisije (Boštjan Lebar), nadzornega odbora kluba (Tadej Logar), upravnega odbora (Krištof Ramovš) in trenerji posameznih selekcij (Marijan Jamnik, Franci Ahčin, Almir Fetić – v pisni obliki) so podali poročila o stanju kluba in delu v pretekli sezoni 2012/2013. Večjih disciplinskih problemov v klubu ni bilo, osamljen primer izpada igralca selekcije U-21 na prvenstveni tekmi pa je kaznovala že Nogometna zveza, tako da je v klubu zadostoval pogovor igralca s trenerjem selekcije. Je pa kljub temu selekcija U-21 prejela pokal Nogometne zveze Slovenije za zmagovalno fair-play ekipo v zahodni skupini državnega prvenstva. Blagajnik kluba je predstavil finančno poročilo za leto 2012 – finančno stanje kluba je glede na splošno finančno stanje v družbi zadovoljivo. Trenerji posameznih selekcij, U-18, U-21 in članov, so predstavili dosežke in razmere v posameznih ekipah ter načrte za poletno sezono, ko bodo posamezne selekcije igrale na različnih turnirjih v naši okolici. Medtem ko je članska ekipa tekmovanje v 2. Slovenski ligi končala na sredini lestvice (6. mesto), sta obe mladinski ekipi presenetili s svojimi rezultati – selekcija U-21, ki je delovala prvo leto, je zasedla 3. mesto v zahodni skupini državnega prvenstva, izjemen uspeh pa je dosegla ekipa U-18, ki je osvojila naslov državnih podprvakov, in je v celotni sezoni razen na eni tekmi rednega dela (remi) in prvi tekmi finala (poraz) nanizala same zmage.

Ad. 5

Dosedanji član upravnega odbora Davorin Stanonik se je zaradi preobremenjenosti odločil za prenehanje aktivnega delovanja v klubu. Soglasno mu je bila podeljena razrešnica. Poleg tega je bil za blagajnika kluba soglasno imenovan dosedanji član upravnega odbora Vid Bobnar, medtem ko dosedanji blagajnik Rok Pogačnik ostaja član upravnega odbora. Za predsednika nadzornega odbora pa je bil namesto Andreja Robiča soglasno imenovan Martin Aljančič.

Ad. 6

Predsednik kluba Krištof Ramovš je predstavili cilje, ki jih je upravni odbor postavil za prihajajočo sezono 2013/2014:

Cilj članske ekipe je osvojitev 1. oz. 2. mesta v 2. Slovenski futsal ligi in uvrstitev v 1. Slovensko futsal ligo. To bo možno le v primeru, če glavnina igralcev ostane v klubu, v klub pa bomo poskusili pripeljati še dva do tri igralce za večjo širino igralskega kadra oz. daljšo klop. Upravni odbor se je že dogovorila z dosedanjim trenerjem Almirjem Fetićem za nadaljnje vodenje članske ekipe. Glede na uspehe selekcije U-18, katere nosilni igralci bodo v prihajajoči sezoni igrali za selekcijo U-21, se od te selekcije pričakuje uvrstitev na eno od prvih dveh mest v zahodni skupini državnega prvenstva in uvrstitev v končnico tekmovanja.  Pričakuje se enakovredno igranje pomlajene selekcije U-18 z ostalimi klubi v skupini D državnega prvenstva. Z delom v mlajših selekcijah (prvenstveno U-15) želimo nadaljevati s popularizacijo futsala med osnovnošolsko mladino (in nasploh v lokalnem okolju) in fante s kakovostnim delom pripraviti na igranje v starejših selekcijah. Uprava bo, tako kot do sedaj, poskrbela za zgledno organizacijo domačih tekem vseh selekcij v dvorani ŠD Trata. Ad. 7

V prihajajoči sezoni bomo v klubu uvedli nove poimenske članske izkaznice, ki jo bo prejel vsak član ob izpolnitvi nove pristopne izjave in plačilu letne članarine v višini 30 €. Izkaznica bo dokazovala plačilo članarine, omogočala vstop na vse domače tekme, skušali pa se bomo dogovoriti s čim več ponudniki storitev oz. trgovci v Škofji Loki in okolici za določen popust za imetnike članske kartice. Za mlajše selekcije (U-21, U-18 in U-15) bo v prihajajoči sezoni tudi obvezno plačevanje vadnin.

Ad. 8

V okviru točke razno so bili prisotni seznanjeni z možnostjo donacije dela dohodnine (0,5 %) Futsal klubu Stripy, saj je klub pridobil status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa. Poleg tega so bile predstavljene aktivnosti, pri katerih bo klub sodeloval v poletnih mesecih: sodelovanje na nekaj pripravljalnih prijateljskih turnirjih in organizacija športnega piknika (okviren datum je 8. junij) za ŠD Trata.              

Skupščina je bila zaključena ob 21.50 uri.

Škofja Loka, 17. maj 2013  

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov