zavod 2  sirena kvadrat  Stimacom  sponzor obcina

Odvzete 3 točke

2SFL

Čeprav smo letos odigrali 15 tekem, zabeležili en poraz, en neodločen izid in 13 zmag, ter tako zbrali 40 točk - na lestvici 2. SFL kaže drugače.

 Ne gre za napako. Gre za odvzete 3 točke ker smo na tekmi 11. kroga proti ekipi Velike Lašče v ekipi imeli igralca s štirimi rumenimi kartoni. Tekmo smo sicer zmagali 4:7, vendar:

prazna Sklep VT 036/2016-2017:
Na podlagi sklepa Komisije za pritožbe NZS številka 50574/17 z dne, 17.2.2017, se tekma 11. kroga tekmovanja 2. SFL med ekipama KMN Velike Lašče in FSK Stripy, odigrana dne, 20.1.2017 v Velikih Laščah registrira z rezultatom po uradni dolžnosti 5:0 v korist ekipe KMN Velike Lašče.

Na ta način se je začela še ena matematična formula. Izida 4:7 ni več, kar pomeni, da najprej brišemo +3 zadetke in dodamo še -5 (zaradi novega izzida 5:0), kar pomeni, da je sedaj naše razmerje med zadetimi in prejetimi zadetki +30, torej 11 manj od FC Ivančna Gorica, ki je tako skočila na 1. mesto prvenstvene lestvice.

Na napako je vplivalo več dejavnikov:
1. Na spletni strani NZS-ja je bilo v statistiki igralca vpisano manj kartonov, kolikor jih je dejansko prejel.
2. V obvestilih NZS-ja o prepovedi nastopa v naslednjem krogu ni bilo nobenega našega igralca.
3. Program 'zapisnik' pred tekmo ni javil, da ima kateri izmed naših igralcev preveč kartonov in s tem nima pravice nastopa.

Vsi ti dejavniki so brezpredmetni, saj se je vodstvo tekmovanja 'zavarovalo' pred napakami lastne spletne strani s tem, da smo klubi sami dolžni beležiti rumene kartone.

Pri pregledu vseh zapisnikov te sezone se je izkazalo, da je naš igralec pred tekmo s KMN Velike Lašče res imel 4 rumene kartone, zato je kazen povsem upravičena.

Še vedno pa ostaja grenak priokus, ker ne glede na vso novodobno tehnologijo pride do tako neumne napake.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov